‘t Zusje Apeldoorn

‘t Zusje Apeldoorn is een Restaurant gelegen aan Marktplein 25 in Apeldoorn.

Meer informatie over ‘t Zusje Apeldoorn in Apeldoorn

In 't Zusje Apeldoorn kun je genieten van de lekkerste tapasgerechten voor €37,80 per persoon. Het restaurant is dagelijks geopend van 16:00 tot 23:00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen kun je er ook terecht voor een lunch vanaf 12:00 uur. Op Koningsdag, Oudjaarsdag en Nieuwjaarsdag is het restaurant gesloten. Er zijn parkeermogelijkheden in de buurt, zoals parkeergarage Oranjerie P7 en P1 Apeldoorn Markt centrum. Je kunt ook een bezoek aan 't Zusje combineren met andere activiteiten in Apeldoorn, zoals een bezoek aan Paleis het Loo of de dierentuin. Als je last minute wilt reserveren, kun je op de website kijken of er nog beschikbare plaatsen zijn. Daarnaast is 't Zusje op zoek naar nieuwe medewerkers die gasten willen verrassen en verwennen.

Wil je weten wat ‘t Zusje Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ‘t Zusje Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ‘t Zusje Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ‘t Zusje Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar ‘t Zusje Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ‘t Zusje Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook