A.V.& C.V. Robur et Velocitas

A.V.& C.V. Robur et Velocitas is een Voetbalclub gelegen aan Anklaarseweg 330 in Apeldoorn.

Meer informatie over A.V.& C.V. Robur et Velocitas in Apeldoorn

De Grote Club Actie is gestart om geld in te zamelen voor leuke activiteiten. Robur et Velocitas 1 gaat vanaf nu op zaterdag spelen. Autotaalglas Apeldoorn is de nieuwe shirtsponsor van de jeugdafdeling. De A-selectie heeft de leden gevraagd om te kiezen tussen zaterdag en zondag voor hun wedstrijden. Er is een gratis sportspreekuur voor sportmedische klachten bij Robur. Het trainingsschema voor het seizoen 2023-2024 is bekend. Er zijn verschillende activiteiten gepland, zoals vergaderingen, teambesprekingen en trainingen.

Wil je weten wat A.V.& C.V. Robur et Velocitas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van A.V.& C.V. Robur et Velocitas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij A.V.& C.V. Robur et Velocitas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je A.V.& C.V. Robur et Velocitas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar A.V.& C.V. Robur et Velocitas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. A.V.& C.V. Robur et Velocitas

Bezoekers bekeken ook