ABCC Apeldoorn - Apeldoornse Boks- en Conditie club

ABCC Apeldoorn - Apeldoornse Boks- en Conditie club is een Boksclub gelegen aan Laan van Westenenk 4 in Apeldoorn.

Meer informatie over ABCC Apeldoorn - Apeldoornse Boks- en Conditie club in Apeldoorn

Boksen in Apeldoorn kan bij de Apeldoornse Boks- en Conditie Club (ABCC). Deze boksclub bestaat sinds 1963 en biedt trainingen aan voor zowel beginners als gevorderden, mannen en vrouwen, en zelfs kinderen. De club is gevestigd op de FSG Campus, een sportcentrum met gratis parkeergelegenheid. Ze verkopen ook boksartikelen tegen gereduceerde prijzen en hebben moderne douches en kleedruimten. De sportzaal heeft een verhoogde boksring die voldoet aan de Olympische standaard. Een proefles is gratis en je kunt contact opnemen via social media of WhatsApp. De club is aangesloten bij de Nederlandse Boksbond en biedt trainingen aan voor Apeldoorn, Beekbergen, Deventer, Epe, Harderwijk, Vaassen, Zutphen en ook voor regionale en landelijke trainingen.

Wil je weten wat ABCC Apeldoorn - Apeldoornse Boks- en Conditie club verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ABCC Apeldoorn - Apeldoornse Boks- en Conditie club of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ABCC Apeldoorn - Apeldoornse Boks- en Conditie club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ABCC Apeldoorn - Apeldoornse Boks- en Conditie club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar ABCC Apeldoorn - Apeldoornse Boks- en Conditie club reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ABCC Apeldoorn – Apeldoornse Boks- en Conditie club

Bezoekers bekeken ook