AdhesivePlatform BV

AdhesivePlatform BV is een Internetmarketing gelegen aan Dennenlaan 1 in Apeldoorn.

Meer informatie over AdhesivePlatform BV in Apeldoorn

adhesives+coatings is een specialist in kleefstoffen en coatings en heeft als missie om de markt duurzamer te maken door kleefstoffen en coatings te leveren die aansluiten bij de behoeften van klanten en geen negatieve impact hebben. Ze bieden op maat gemaakte, groenere producten aan die geschikt zijn voor verschillende sectoren, zoals medisch, verpakking, transport, meubels, bouw en infrastructuur. Ze leveren ook applicatie-instrumenten en apparatuur. Daarnaast bieden ze updates over de nieuwste kleefstoffen en coatings en laten ze hun show cases zien. Ze helpen ook fabrikanten, leveranciers en aannemers om meer zichtbaarheid te krijgen en partners te worden in hun wereldwijde netwerk. Voor vragen of advies over kleefstoffen en coatings kunnen klanten contact met hen opnemen.

Wil je weten wat AdhesivePlatform BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AdhesivePlatform BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AdhesivePlatform BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AdhesivePlatform BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar AdhesivePlatform BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AdhesivePlatform BV

Bezoekers bekeken ook