Ain't No Joke

Ain't No Joke is een Dansschool gelegen aan Elspeterweg 61 in Uddel.

Meer informatie over Ain't No Joke in Uddel

Ain't No Joke is een dansschool in Uddel die sinds 1 september 2012 bestaat. Ze bieden lessen aan voor kinderen vanaf 3 jaar tot ouderen. Er wordt veel gelachen en geleerd tijdens de lessen en aan het einde van het seizoen is er een musical. Daarnaast organiseert Ain't No Joke ook kinderfeestjes waarbij kinderen spelenderwijs in aanraking komen met toneel en dans. De danskwaliteiten worden vastgelegd op beeld als herinnering. Ook biedt de dansschool lessen aan voor het aanleren van openingsdansen voor bruiloften. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Ain't No Joke.

Wil je weten wat Ain't No Joke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ain't No Joke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ain't No Joke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ain't No Joke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Ain't No Joke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ain’t No Joke

Bezoekers bekeken ook