Alfred Kookt

Alfred Kookt is een Restaurant gelegen aan Kapelstraat 2 in Apeldoorn.

Meer informatie over Alfred Kookt in Apeldoorn

Alfred Kookt, Soep & Rotisserie is een restaurant gelegen in het mooie straatje van Apeldoorn. Het specialiseert zich in vers bereide soepen op basis van ambachtelijk getrokken bouillons en het bereiden van kwaliteitsvlees in de rotisserie. Je kunt ervoor kiezen om de gerechten mee naar huis te nemen of om ze bij het restaurant zelf te eten. Het restaurant is gemakkelijk te bereiken en staat bekend om zijn verse gerechten. De openingstijden van Alfred Kookt zijn vanaf 10.00 uur op woensdag tot en met zondag. Op maandag en dinsdag is het restaurant gesloten. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Alfred Kookt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Alfred Kookt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alfred Kookt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alfred Kookt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Alfred Kookt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Alfred Kookt

Bezoekers bekeken ook