Alfsengi

Alfsengi is een Paardrijschool/manege gelegen aan Dalenk 12 in Loenen.

Meer informatie over Alfsengi in Loenen

Álfsengi is een trainingscentrum voor IJslandse paarden dat zich bevindt bij het natuurgebied 'De Loenermark'. Het centrum biedt verschillende activiteiten aan zoals lessen, cursussen en buitenritten. Daarnaast beschikt Álfsengi over faciliteiten zoals een binnenbak, ovaalbaan, longeerkraal, wasplaats en stallen met uitloop. Ruiters kunnen ook overnachten op het terrein. De eigenaresse, Armet Tuijn, heeft een passie voor het IJslandse paard en brengt deze passie over tijdens de lessen en trainingen. De trainingen zijn gericht op de ontwikkeling van zowel ruiter als paard. Er is ook een agenda voor 2022 met lessen en overnachtingen.

Wil je weten wat Alfsengi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Alfsengi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alfsengi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alfsengi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Alfsengi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Alfsengi

Bezoekers bekeken ook