Anne&Max Apeldoorn

Anne&Max Apeldoorn is een Ontbijtrestaurant gelegen aan Hoofdstraat 145 in Apeldoorn.

Meer informatie over Anne&Max Apeldoorn in Apeldoorn

In deze tekst wordt er gesproken over verschillende onderwerpen met betrekking tot Anne&Max. Er wordt genoemd dat er een High Tea box beschikbaar is om thuis te vieren met vrienden, huisgenoten of de grote liefde. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het planeetaardig eten en de initiatieven van Anne&Max op dit gebied. Er wordt aangeraden om de nieuwsbrief te volgen en er wordt verwezen naar de verschillende vestigingen van Anne&Max. Er wordt ook genoemd dat er biologische thee verkrijgbaar is voor thuis.

Wil je weten wat Anne&Max Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Anne&Max Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Anne&Max Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Anne&Max Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Anne&Max Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Anne&Max Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook