Apeldoorn Padel

Apeldoorn Padel is een Padelclub gelegen aan Vlijtseweg 150 in Apeldoorn.

Meer informatie over Apeldoorn Padel in Apeldoorn

Apeldoorn Padel is een padelcentrum waar geen lidmaatschap vereist is. Je kunt nu reserveren via de app. Op de website vind je informatie over padel, tarieven, reserveren en contactgegevens. Er worden ook verschillende activiteiten en arrangementen aangeboden, zoals padelmibo en padel met een maaltijd. Daarnaast zijn er clinics, een padelinstuif en een evenement genaamd "Vamos a la cima". Er start ook een nieuwe cyclus van 6 padellessen en er is een vacature voor een host(ess).

Wil je weten wat Apeldoorn Padel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Apeldoorn Padel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Apeldoorn Padel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Apeldoorn Padel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Apeldoorn Padel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Apeldoorn Padel

Bezoekers bekeken ook