Apeldoornse Ren- en Toeristenvereniging De Adelaar

Apeldoornse Ren- en Toeristenvereniging De Adelaar is een Sportclub gelegen aan Sportpark Orderbos 27 in Apeldoorn.

Meer informatie over Apeldoornse Ren- en Toeristenvereniging De Adelaar in Apeldoorn

De tekst gaat over de mogelijkheid om lid te worden van Wielerclub De Adelaar. Voor elke doelgroep, zoals toerfietsers, jeugdwielrenners en wedstrijdrijders, is er een plek. Het lidmaatschap kan worden gebruikt in combinatie met het NTFU-lidmaatschap met de toerfietskaart (TFK) of het KNWU-lidmaatschap. Het contributiebedrag is inclusief deze kosten, maar exclusief de kosten voor een KNWU-wedstrijdlicentie. De clubkleding van Bioracer heeft een professionele uitstraling en kent een garantie van twee jaar. De wedstrijdteams hebben een eigen uitvoering van de clubkleding. Het clubhuis van De Adelaar is gevestigd in Apeldoorn.

Wil je weten wat Apeldoornse Ren- en Toeristenvereniging De Adelaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Apeldoornse Ren- en Toeristenvereniging De Adelaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Apeldoornse Ren- en Toeristenvereniging De Adelaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Apeldoornse Ren- en Toeristenvereniging De Adelaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Apeldoornse Ren- en Toeristenvereniging De Adelaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Apeldoornse Ren- en Toeristenvereniging De Adelaar

Bezoekers bekeken ook