AquaActief zwemschool

AquaActief zwemschool is een Zwemschool gelegen aan Heemradenlaan 101 in Apeldoorn.

Meer informatie over AquaActief zwemschool in Apeldoorn

Het zwembad bij Ten Tije sluit vanaf 1 oktober 2023. Klanten hebben hiervan een e-mail ontvangen, maar als je deze niet hebt ontvangen kun je contact opnemen met info@aquaactief.nl. Thea Bosch, de eigenaresse van AquaActief zwemschool, heeft jarenlange ervaring in het zwemonderwijs en hecht veel waarde aan individuele aandacht voor kinderen. Op de website van AquaActief kun je meer informatie vinden en je inschrijven voor zwemlessen. Daarnaast bieden ze ook zwemlessen aan voor baby's en peuters. Het unieke beloningssysteem met Inkie en zijn watervriendjes zorgt voor plezier, afwisseling en veiligheid tijdens de zwemlessen. AquaActief heeft verschillende locaties in Apeldoorn en Beekbergen. Op de website vind je meer informatie over het rooster en andere activiteiten.

Wil je weten wat AquaActief zwemschool verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AquaActief zwemschool of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AquaActief zwemschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AquaActief zwemschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar AquaActief zwemschool reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AquaActief zwemschool

Bezoekers bekeken ook