Aquacentrum Malkander

Aquacentrum Malkander is een Openbaar zwembad gelegen aan Dubbelbeek 56 in Apeldoorn.

Meer informatie over Aquacentrum Malkander in Apeldoorn

Aquacentrum Malkander is een zwembad in Apeldoorn waar bezoekers kunnen genieten van verschillende activiteiten, zoals banen zwemmen, recreatief zwemmen, aquasporten en wellness. In het zwembad is er ook een glijbaan, bubbelbad en horecagelegenheid aanwezig. Daarnaast biedt Aquacentrum Malkander ook zwemlessen aan voor zowel kinderen als volwassenen. Op vrijdag 29 september zal er een deur worden vervangen, wat mogelijk voor overlast kan zorgen. Op donderdagavond is er een speciale wellness avond waar de minimum leeftijd 18 jaar is. Het buitenbad is geopend en er zal een tariefstijging plaatsvinden op 1 november. Het zwembad werkt ook samen met SERA Dataduiker en heeft vacatures beschikbaar. De contactgegevens van Aquacentrum Malkander zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Aquacentrum Malkander verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aquacentrum Malkander of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aquacentrum Malkander? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aquacentrum Malkander het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Aquacentrum Malkander reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aquacentrum Malkander

Bezoekers bekeken ook