Asia

Asia is een Vietnamees restaurant gelegen aan Mariastraat 25 in Apeldoorn.

Meer informatie over Asia in Apeldoorn

In het centrum van Apeldoorn is restaurant Asia al meer dan twintig jaar gevestigd. Ze bieden meer dan 20 authentieke Vietnamese specialiteiten aan, zoals "Pho", "Banh Xeo" en "Roi Cuon". Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur. Reserveren kan telefonisch en afhalen is ook mogelijk. Op het afhaalmenu staan onder andere kroepoek, mini loempia's en gebakken banaan. De prijzen voor onbeperkt Vietnamese gerechten zijn € 24,50 per persoon voor volwassenen en € 1,50 per levensjaar voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar. Het restaurant is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het adres is Mariastraat 25, Apeldoorn. De openingstijden zijn van woensdag tot en met zondag van 17.00 tot 22.00 uur.

Wil je weten wat Asia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Asia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Asia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Asia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Asia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Asia

Bezoekers bekeken ook