Autorijschool De Eglantier

Autorijschool De Eglantier is een Rijschool gelegen aan Vedelaarshoeve 408 in Apeldoorn.

Meer informatie over Autorijschool De Eglantier in Apeldoorn

De tekst gaat over autorijschool De Eglantier die al bijna 20 jaar bestaat en een goede reputatie heeft met een hoog slagingspercentage. Er worden positieve reacties gegeven over de instructeur, Ruud, die geduldig en bekwaam wordt genoemd. De autorijschool werkt volgens de Rijopleiding in Stappen (RIS) methodiek, waarbij stap voor stap wordt geleerd om te rijden. Er worden 39 'gebruiksaanwijzingen' gevolgd, verdeeld over vier modules. Er wordt gereden in een luxe Ford Fiësta Vignale met de nieuwste technische snufjes. De mogelijkheden en pakketsamenstelling worden besproken met de leerling en ouders, en er wordt gestreefd naar een goed eindresultaat.

Wil je weten wat Autorijschool De Eglantier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool De Eglantier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool De Eglantier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool De Eglantier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Autorijschool De Eglantier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool De Eglantier

Bezoekers bekeken ook