Autorijschool Konings

Autorijschool Konings is een Rijschool gelegen aan Damhertstraat 4 in Apeldoorn.

Meer informatie over Autorijschool Konings in Apeldoorn

De tekst gaat over autorijlessen bij Autorijschool Konings. Ze bieden een vrijblijvende proefles aan waarbij je kennismaakt met je rijinstructrice en er wordt gekeken naar je aanleg voor autorijden. Op basis hiervan krijg je een indicatie van het aantal rijlessen dat je nodig hebt en de kosten. Er zijn positieve reviews over de duidelijke instructies en de gezellige sfeer tijdens de lessen. Daarnaast wordt ook informatie gegeven over 2toDrive, waarbij je al vanaf 16,5 jaar kunt beginnen met rijlessen en vanaf je 17e rijexamen kunt doen. Tot je 18e verjaardag mag je dan rijden onder begeleiding van een zelfgekozen coach. Het doel van de rijschool is om een goede rijopleiding te bieden voor een veilige toekomst op de weg. De contactgegevens van Autorijschool Konings worden vermeld, evenals de tarieven en een sitemap.

Wil je weten wat Autorijschool Konings verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Konings of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Konings? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Konings het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Autorijschool Konings reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Konings

Bezoekers bekeken ook