Avontuurlijk Hardlopen

Avontuurlijk Hardlopen is een Sportschool gelegen aan Het Kasteel 674 in Apeldoorn.

Meer informatie over Avontuurlijk Hardlopen in Apeldoorn

De survivalrunvereniging Avontuurlijk Hardlopen bestaat uit een kleine groep mensen die enthousiast bezig zijn met buitensport. Ze trainen voornamelijk voor survivalruns, waarbij ze hardlopen en onderweg verschillende hindernissen moeten overwinnen. De trainingen vinden plaats in een eigen stukje bos met zelfgebouwde hindernissen. De vereniging organiseert ook regelmatig andere activiteiten, zoals mountainbiken en skiën. Er is een jaarlijkse ledenvergadering waarbij er nauwelijks vergaderd wordt, maar waarbij er samen gesport wordt en genoten wordt van een diner. De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk en er is geen basiskennis of conditie vereist. Het verenigingsgevoel en de informele sfeer worden als positieve aspecten van de vereniging genoemd.

Wil je weten wat Avontuurlijk Hardlopen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Avontuurlijk Hardlopen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Avontuurlijk Hardlopen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Avontuurlijk Hardlopen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Avontuurlijk Hardlopen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Avontuurlijk Hardlopen

Bezoekers bekeken ook