AVSG de Veluwe

AVSG de Veluwe is een Sportclub gelegen aan Frans van Mierisstraat 39 in Apeldoorn.

Meer informatie over AVSG de Veluwe in Apeldoorn

De tekst gaat over AVSG de Veluwe, een Africhtings-Vereniging voor Sport- en Gebruikshonden. Het bestuur van de vereniging bestaat uit A.A. Bos als voorzitter, D.F. Spijker-Bakker als secretaris, T.J. Bos-Michorius als penningmeester en D.F. Spijker-Bakker als webbeheerder. Het contactadres van het secretariaat is Frans van Mierisstraat 39, 7312 LB Apeldoorn. De locatie van de vereniging is Kanaal Zuid 118 in Apeldoorn. Er wordt ook een routebeschrijving gegeven voor het trainingsgebied op Kanaal Zuid. Komende uit verschillende richtingen worden er instructies gegeven om bij de ingang van "De Plaatijzer Industrie" te komen.

Wil je weten wat AVSG de Veluwe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AVSG de Veluwe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AVSG de Veluwe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AVSG de Veluwe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar AVSG de Veluwe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AVSG de Veluwe

Bezoekers bekeken ook