Basic-Fit Apeldoorn Ambachtsveld 24/7

Basic-Fit Apeldoorn Ambachtsveld 24/7 is een Sportschool gelegen aan Ambachtsveld 2 in Apeldoorn.

Meer informatie over Basic-Fit Apeldoorn Ambachtsveld 24/7 in Apeldoorn

Basic-Fit is een sportschool in Apeldoorn die verschillende lidmaatschappen aanbiedt. Met het comfort lidmaatschap heb je toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland en kun je zowel in de sportschool als thuis trainen met virtuele groepslessen. Daarnaast heb je onbeperkt toegang tot de Basic-Fit app met honderden workouts en programma's. Het premium lidmaatschap biedt toegang tot alle clubs in Europa en geeft je de mogelijkheid om iemand mee te nemen om samen te trainen. Je krijgt ook 50% korting op Yanga Sports Water en kunt onbeperkt gebruik maken van de massagestoelen in de clubs. Het all-in lidmaatschap biedt een topkwaliteit Smart Bike bij jou thuis voor een jaar en exclusieve toegang tot de Basic-Fit Home App met meer dan 300 fiets workouts. Daarnaast zijn er verschillende add-ons beschikbaar om je lidmaatschap aan te passen naar jouw wensen.

Wil je weten wat Basic-Fit Apeldoorn Ambachtsveld 24/7 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basic-Fit Apeldoorn Ambachtsveld 24/7 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basic-Fit Apeldoorn Ambachtsveld 24/7? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Apeldoorn Ambachtsveld 24/7 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Basic-Fit Apeldoorn Ambachtsveld 24/7 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basic-Fit Apeldoorn Ambachtsveld 24/7

Bezoekers bekeken ook