Basic-Fit Sportschool Schorpioenstraat

Basic-Fit Sportschool Schorpioenstraat is een Sportschool gelegen aan Schorpioenstraat 4 in Apeldoorn.

Meer informatie over Basic-Fit Sportschool Schorpioenstraat in Apeldoorn

Basic-Fit is een sportschool in Apeldoorn die verschillende lidmaatschappen aanbiedt. Met het comfort lidmaatschap krijg je toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland en kun je zowel in de sportschool als thuis trainen met Virtuele Groepslessen. Het premium lidmaatschap geeft je toegang tot alle clubs in Europa en biedt extra voordelen zoals het meenemen van een gast en korting op Yanga Sports Water. Het all-in lidmaatschap wordt geleverd met een Smart Bike voor thuis en exclusieve toegang tot de Basic-Fit Home App met fiets workouts. Daarnaast biedt de sportschool virtuele workouts, Yanga Sportswater, personal training en 24/7 openingstijden. Je kunt ook extra's toevoegen aan je lidmaatschap om je workouts te verbeteren. De sportschool heeft ook personal trainers zoals Rasto Krajicek en fysiotherapeut Max van Dongen.

Wil je weten wat Basic-Fit Sportschool Schorpioenstraat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basic-Fit Sportschool Schorpioenstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basic-Fit Sportschool Schorpioenstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Sportschool Schorpioenstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Basic-Fit Sportschool Schorpioenstraat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basic-Fit Sportschool Schorpioenstraat

Bezoekers bekeken ook