Beauté Berg & Bos

Beauté Berg & Bos is een Schoonheidssalon gelegen aan Valkenberglaan 61 in Apeldoorn.

Meer informatie over Beauté Berg & Bos in Apeldoorn

Schoonheidssalon Beauté Berg & Bos is een salon waar persoonlijke aandacht, beleving en huidverbetering centraal staan. Ze werken met luxe producten van Cenzaa, een Nederlands merk dat zich richt op ontspanning en huidverbetering. Bij de salon kun je terecht voor wellness behandelingen en diverse aanvullende deelbehandelingen. Voor het maken van een afspraak kun je online of telefonisch contact opnemen en er wordt een huidanalyse gedaan om de behandeling op maat samen te stellen. Daarnaast is er nieuws over het spaarprogramma waarbij volle spaarkaarten kunnen worden ingewisseld voor gratis producten. Wil je op de hoogte blijven van acties, aanbiedingen en nieuwe behandelingen, dan kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Beauté Berg & Bos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauté Berg & Bos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauté Berg & Bos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauté Berg & Bos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Beauté Berg & Bos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauté Berg & Bos

Bezoekers bekeken ook