Beauty Balance Apeldoorn

Beauty Balance Apeldoorn is een Schoonheidsspecialist gelegen aan Van Wijnbergenstraat 59 in Apeldoorn.

Meer informatie over Beauty Balance Apeldoorn in Apeldoorn

Beauty Balance Apeldoorn biedt een breed scala aan huidverbeterende behandelingen. Ze werken samen met klanten om de juiste behandelingen en producten te vinden voor hun huid. Naast intensieve behandelingen voor de huid, biedt Beauty Balance Apeldoorn ook rust en ontspanning door middel van de omgeving, producten en massage. De behandelingen worden uitgevoerd met hoogwaardige en natuurlijke producten, waaronder Esse Probiotic en BDR. Daarnaast is permanente make-up ook een specialiteit van Beauty Balance Apeldoorn. De eigenaresse, Valerie Koldewijn, begon in april 2017 met de salon en het is nog steeds haar grootste passie. Ze bouwt een band op met haar klanten en combineert graag mooie resultaten met ontspanning. De openingstijden van de salon zijn beperkt.

Wil je weten wat Beauty Balance Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty Balance Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty Balance Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty Balance Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Beauty Balance Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty Balance Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook