Beauty By Merel

Beauty By Merel is een Voetverzorging gelegen aan Veldhuizen 34 in Loenen.

Meer informatie over Beauty By Merel in Loenen

Beauty By Merel is een schoonheidssalon gevestigd in Loenen op de Veluwe. Ze bieden diverse behandelingen aan op het gebied van huidverzorging, wimpers, wenkbrauwen en voeten. De salon streeft ernaar om de drempel laag te houden voor klanten en vaak kun je dezelfde week nog een afspraak maken. Merel Brugman is de eigenaresse en zij kijkt met veel kennis en vakmanschap naar wat het beste is voor jouw huid. De openingstijden van de salon zijn van maandag tot en met zaterdag, met ruime avondopeningen op werkdagen. Je kunt contact opnemen via het telefoonnummer of e-mailadres dat vermeld staat.

Wil je weten wat Beauty By Merel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty By Merel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty By Merel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty By Merel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Beauty By Merel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty By Merel

Bezoekers bekeken ook