Beauty Salon Oleander

Beauty Salon Oleander is een Schoonheidssalon gelegen aan Het Kasteel 787 in Apeldoorn.

Meer informatie over Beauty Salon Oleander in Apeldoorn

Beauty Salon Oleander is een ontspannen salon waar je terecht kunt voor diverse behandelingen zoals gezichtsbehandelingen, pedicures, massages en andere kleine behandelingen. De salon heeft ook schoonheidsbehandelingen voor mannen en beschikt over airconditioning voor warme zomerdagen. De eigenaar, Helma van Ede, stemt de producten die ze gebruikt af op het huidtype van de klant en kan advies geven over huidverzorging. Dr. Grandel & Phyris producten zijn verkrijgbaar in de salon en kunnen ook besteld worden in de webshop. De salon is gevestigd in Apeldoorn en is geopend op verschillende dagen en tijden, behalve op zondag. Je kunt een afspraak maken via telefoon of e-mail. ©2023 door Beauty Salon Oleander.

Wil je weten wat Beauty Salon Oleander verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty Salon Oleander of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty Salon Oleander? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty Salon Oleander het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Beauty Salon Oleander reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty Salon Oleander

Bezoekers bekeken ook