Beautyfoot and Skin

Beautyfoot and Skin is een Schoonheidssalon gelegen aan Plaggenstekersweg 47 in Hoenderloo.

Meer informatie over Beautyfoot and Skin in Hoenderloo

Het artikel gaat over Life&Soul coaching, een coachingspraktijk gerund door Lenie Stender. Lenie is gepassioneerd door de mens en helpt mensen om hun levensverhaal te begrijpen en obstakels te overwinnen. Ze biedt verschillende behandelingen aan, zoals coaching gesprekken, voetreflextherapie, pedicure behandelingen en het gebruik van doTERRA oliën. Lenie gelooft in het belang van zelfkennis en het in balans brengen van het hoofd en hart om geluk te vinden. Ze combineert coaching met verschillende therapieën om haar klanten te helpen sneller in balans te komen. Daarnaast biedt ze ook EMB bloedtests, orthomoleculaire therapie en informatie over engelen en essentiële oliën aan. Het artikel eindigt met contactgegevens en openingstijden van de praktijk.

Wil je weten wat Beautyfoot and Skin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautyfoot and Skin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautyfoot and Skin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautyfoot and Skin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Beautyfoot and Skin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautyfoot and Skin

Bezoekers bekeken ook