Beautyroom Cha

Beautyroom Cha is een Schoonheidssalon gelegen aan Tweelingenlaan 184 in Apeldoorn.

Meer informatie over Beautyroom Cha in Apeldoorn

Beautyroom Cha is een salon waar je terecht kunt voor verschillende behandelingen. Bij het boeken van een afspraak moet je erop letten hoeveel dagen je tussen de behandelingen met opvullen hebt. Als je van een andere salon komt en er moeten extensions worden verwijderd voordat er een nieuwe set kan worden geplaatst, moet je de set naar keuze boeken en onder het kopje extra's aangeven dat je ook de extensions wilt laten verwijderen. Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de voorwaarden. De openingstijden en contactgegevens van Beautyroom Cha zijn ook vermeld in het tekst.

Wil je weten wat Beautyroom Cha verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautyroom Cha of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautyroom Cha? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautyroom Cha het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Beautyroom Cha reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautyroom Cha

Bezoekers bekeken ook