Beautysalon Bliss

Beautysalon Bliss is een Schoonheidssalon gelegen aan Nagelpoelweg 80 in Apeldoorn.

Meer informatie over Beautysalon Bliss in Apeldoorn

Beautysalon BLISS is een beautysalon in Apeldoorn waar je terecht kunt voor (semi) permanente make-up, wimperextensions en browstyling. Ze bieden verschillende soorten semi permanente make-up aan, zoals Ombre powder brows, lip blush en frozen lips. Daarnaast kun je bij de salon ook wimperextensions laten zetten, van natuurlijk tot extreem. In de webshop van BLISS vind je de NR.1 self-tanning producten van Marc Inbane. Let op: als je een afspraak wilt afzeggen, moet je dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch doen, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht. De salon is gevestigd aan de Nagelpoelweg 80 in Apeldoorn.

Wil je weten wat Beautysalon Bliss verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Bliss of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Bliss? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Bliss het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Beautysalon Bliss reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Bliss

Bezoekers bekeken ook