Beautysalon Linda

Beautysalon Linda is een Nagelstudio gelegen aan De Brug 30 in Apeldoorn.

Meer informatie over Beautysalon Linda in Apeldoorn

Beautysalon Linda is een salon voor huid-, hand- en voetbehandelingen. Klanten kunnen hier terecht voor ontspanning, verwennerij en het behandelen van voetklachten. Behandelingen vinden alleen plaats op afspraak en er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Betaling kan zowel contant als via een betaalverzoek worden gedaan. Het annuleren van een afspraak dient minimaal 24 uur van tevoren te gebeuren, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht. De prijzen zijn inclusief btw en kunnen onderhevig zijn aan typefouten. Op dit moment is er een tijdelijke klantenstop, maar nieuwe klanten kunnen contact opnemen om op de wachtlijst te worden geplaatst.

Wil je weten wat Beautysalon Linda verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Linda of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Linda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Linda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Beautysalon Linda reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Linda

Bezoekers bekeken ook