Belinde's Pilates

Belinde's Pilates is een Pilatesstudio gelegen aan Henri Dunantlaan 6 in Apeldoorn.

Meer informatie over Belinde's Pilates in Apeldoorn

Belinde's Pilates is een sportschool waar klanten positieve ervaringen hebben gehad. De persoonlijke begeleiding tijdens de lessen, adviezen over houding en de mogelijkheid om oefeningen aan te passen, hebben ervoor gezorgd dat klanten beter naar hun eigen lichaam zijn gaan luisteren. Belinde bouwt de oefeningen zorgvuldig op en creëert een veilige sfeer. Klanten zijn verrast door hun eigen vooruitgang en hebben plezier in het sporten. Belinde heeft achtergrond als fysiotherapeut en Pilatesdocent, wat haar lessen waardevol maakt voor zwangere vrouwen en mensen met blessures of klachten. Klanten waarderen haar persoonlijke aandacht, respectvolle behandeling en deskundigheid. Ze voelen zich sterker en beter in hun lichaam.

Wil je weten wat Belinde's Pilates verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Belinde's Pilates of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Belinde's Pilates? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Belinde's Pilates het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Belinde's Pilates reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Belinde’s Pilates

Bezoekers bekeken ook