Belissima Schoonheids - en pedicure salon

Belissima Schoonheids - en pedicure salon is een Schoonheidssalon gelegen aan De Parkelaar 45 in Ugchelen.

Meer informatie over Belissima Schoonheids - en pedicure salon in Ugchelen

Beautysalon Belissima biedt natuurlijke huidverbetering zonder het gebruik van Botox of fillers. Met behulp van verschillende behandelingen zoals HydroPeptide, PRX-T33, Microneedling en DSV Collageen draden kunnen zij de huid steviger maken, pigmentatie verminderen en lijntjes en rimpels verzachten. Eigenaresse Kyra Demmer runt de salon al sinds 1998 en heeft tevreden klanten die haar professionaliteit en vriendelijkheid prijzen. De openingstijden van de salon zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:30 uur.

Wil je weten wat Belissima Schoonheids - en pedicure salon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Belissima Schoonheids - en pedicure salon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Belissima Schoonheids - en pedicure salon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Belissima Schoonheids - en pedicure salon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Belissima Schoonheids - en pedicure salon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Belissima Schoonheids – en pedicure salon

Bezoekers bekeken ook