Bezoekerscentrum Het Aardhuis

Bezoekerscentrum Het Aardhuis is een Bezoekerscentrum gelegen aan Aardhuis in Hoog Soeren.

Meer informatie over Bezoekerscentrum Het Aardhuis in Hoog Soeren

Het historische bezoekerscentrum van Kroondomein Het Loo, genaamd Het Aardhuis, is geopend van woensdag tot en met zondag van 10:00 tot 17:00 uur. Het bezoekerscentrum biedt ook een park genaamd Aardhuispark en een horecagelegenheid genaamd Eet & Drink Lokaal Aardhuis. Voor meer informatie over het bezoekerscentrum en het park kan er contact worden opgenomen met Kroondomein Het Loo via HetAardhuis@KDHL.nl. Eet & Drink Lokaal Aardhuis is bereikbaar via hun website, waar ook reserveringen gemaakt kunnen worden. Het Aardhuis is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om hun team uit te breiden. Op donderdag 28 september is de 1e etage van Het Aardhuis gesloten, maar Eet & Drink Lokaal Aardhuis en het Aardhuispark zijn wel geopend. Het bezoekadres van Het Aardhuis is Aardhuis 1, 7346 AA Hoog Soeren. De openingstijden van het bezoekerscentrum, het Aardhuispark en de horecagelegenheid zijn van woensdag tot en met zondag van 10:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Bezoekerscentrum Het Aardhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bezoekerscentrum Het Aardhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bezoekerscentrum Het Aardhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bezoekerscentrum Het Aardhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Bezoekerscentrum Het Aardhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bezoekerscentrum Het Aardhuis

Bezoekers bekeken ook