Bianco Ristorante Pizzeria

Bianco Ristorante Pizzeria is een Italiaans restaurant gelegen aan Asselsestraat 62 in Apeldoorn.

Meer informatie over Bianco Ristorante Pizzeria in Apeldoorn

Bianco is een Italiaans restaurant in Apeldoorn dat bekend staat om zijn passie, plezier en enthousiasme voor de Italiaanse keuken. Ze bieden authentieke Italiaanse gerechten aan, zoals pizza's, pasta's, vlees- en visgerechten, bereid met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van hoge kwaliteit. Het restaurant is in september 2020 geopend door Claudia en Gionata, die een liefde hebben voor de Italiaanse keuken en wijnen. Gasten kunnen gezellig dineren in het restaurant of op het terras, waar ze kunnen genieten van een avond authentieke Italiaanse keuken. Daarnaast biedt Bianco ook afhaal- en bezorgdiensten aan, zodat mensen thuis van hun gerechten kunnen genieten. Reserveren kan alleen telefonisch of aan de deur.

Wil je weten wat Bianco Ristorante Pizzeria verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bianco Ristorante Pizzeria of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bianco Ristorante Pizzeria? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bianco Ristorante Pizzeria het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Bianco Ristorante Pizzeria reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bianco Ristorante Pizzeria

Bezoekers bekeken ook