Bibikes / Belt-Bikes

Bibikes / Belt-Bikes is een Groothandelswinkel gelegen aan Langeweg 94 in Apeldoorn.

Meer informatie over Bibikes / Belt-Bikes in Apeldoorn

Bongers Bike Transmissions Apeldoorn is gespecialiseerd in aandrijfsystemen met tandriemen voor fietsen. Ze bieden onderdelen voor verschillende merken zoals Rohloff, Pinion, Shimano, Nuvinci, Sram en Bosch E-motor aandrijvingen. Daarnaast hebben ze ook onderdelen van Gates Carbondrive en Pinion, evenals speciaal gereedschap en tools, USB-laders en Supernova-verlichting. Ze bieden ook E-bike systemen aan om uw eigen specifieke fiets samen te stellen. Voor vakhandelaren is er de mogelijkheid om een account aan te maken in hun webshop. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de verstrekte contactgegevens.

Wil je weten wat Bibikes / Belt-Bikes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bibikes / Belt-Bikes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bibikes / Belt-Bikes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bibikes / Belt-Bikes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Bibikes / Belt-Bikes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bibikes / Belt-Bikes

Bezoekers bekeken ook