Bike and Eat

Bike and Eat is een Fietsverhuur gelegen aan Eerbeekseweg 12A in Loenen.

Meer informatie over Bike and Eat in Loenen

Bike and Eat is een veelzijdige zaak in Loenen, Veluwe. Ze bieden fietsverhuur aan, inclusief helmen en GPS, voor een dagje buiten op de Veluwe. Daarnaast hebben ze een ijssalon waar ze ambachtelijk ijs van CO serveren, dat verkozen is tot het lekkerste ijs van Gelderland. In de lunchroom kun je genieten van verse, luxe broodjes en warme panini's, terwijl je op het terras zit. Ook bieden ze scooter verhuur aan, waarbij je met de elektrische scooters van Etalian de vrijheid kunt ervaren op de fietspaden in de bosrijke omgeving.

Wil je weten wat Bike and Eat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bike and Eat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bike and Eat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bike and Eat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Bike and Eat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bike and Eat

Bezoekers bekeken ook