Bistro De Bron

Bistro De Bron is een Bistro gelegen aan Hoofdweg 215 in Loenen.

Meer informatie over Bistro De Bron in Loenen

Bistro de Bron is een restaurant gelegen aan het Apeldoorns kanaal in Loenen (GLD). Ze werken met verse producten uit de streek en bieden heerlijke catering voor feesten en jubilea. Daarnaast organiseren ze outdoor arrangementen met activiteiten op de Veluwe. In het restaurant of thuis kun je genieten van de heerlijke hapas. Bij Bistro de Bron kun je onder het genot van een hapje en drankje genieten van de bijzondere natuur in de omgeving. De openingstijden zijn van maandag tot en met zondag van 11:30 tot 22:00 uur.

Wil je weten wat Bistro De Bron verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistro De Bron of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistro De Bron? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistro De Bron het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Bistro De Bron reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistro De Bron

Bezoekers bekeken ook