Blend kappers

Blend kappers is een Kapper gelegen aan Stadskade 472 in Apeldoorn.

Meer informatie over Blend kappers in Apeldoorn

Blend kappers is een eigentijdse kapsalon in Apeldoorn waar je terecht kunt voor de perfecte haarverzorging. De kappers bij Blend zijn experts op het gebied van haar en kleur. Roos, Inger en Lieke heten je graag welkom bij Blend en zorgen voor een dosis fijne energie. Inger is al 44 jaar werkzaam in het vak en haalt veel plezier uit het knippen, kleuren en stylen van klanten. Ze geniet van de verhalen van haar klanten en wordt blij als ze tevreden de deur uitgaan. Samen met Roos is ze begonnen met Blend, waar ze met hun ervaring, visie en drive enthousiast aan de slag gaan. Bij Blend kun je ook terecht voor een hair stylist vacature.

Wil je weten wat Blend kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blend kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blend kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blend kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Blend kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blend kappers

Bezoekers bekeken ook