BMX Apeldoorn

BMX Apeldoorn is een BMX-baan gelegen aan Kanaal Zuid 130 in Apeldoorn.

Meer informatie over BMX Apeldoorn in Apeldoorn

BMX Apeldoorn is een BMX-vereniging die verschillende activiteiten organiseert. Op 23 september start de Grote Clubactie waarbij ze zoveel mogelijk loten willen verkopen. Ook vragen ze mensen met een Rabobank-rekening om te stemmen op BMX Apeldoorn voor de Rabobank ClubSupport. Verder hebben ze recent het Nederlands Kampioenschap NFF verreden en zijn er foto's van de opening van de nieuwe startheuvel. Er is geen training vanwege slecht weer, maar wel de mogelijkheid om de nieuwe wedstrijdshirts te passen.

Wil je weten wat BMX Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BMX Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BMX Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BMX Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar BMX Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BMX Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook