Body Business Coaching

Body Business Coaching is een Personal trainer gelegen aan Linie 500-514 in Apeldoorn.

Meer informatie over Body Business Coaching in Apeldoorn

De tekst gaat over personal training in Apeldoorn. Er zijn verschillende personal trainers beschikbaar, die allemaal de benodigde kennis, ervaring en diploma's hebben om sportdoelen te realiseren. Naast de wekelijkse personal training krijgen klanten ook 8 weken lang toegang tot de sportschool Move 24/7. Dit pakket, inclusief 24/7 toegang, kost €249 voor nieuwe leden. Tijdens de personal training krijgen klanten een trainingshandboek met tips, recepten en trainingsschema's. Daarnaast krijgen ze ook een trainingsschema mee om zelfstandig te kunnen trainen. De personal training richt zich op veilig en effectief trainen, het opstellen van doelen, het toepassen van gezonde recepten en het vinden van balans en structuur. Verschillende klanten delen hun positieve ervaringen met de personal training. Het pakket omvat 8 afspraken met een personal trainer, een trainingsplan met video's, een exemplaar van de 8-week body challenge, 24/7 toegang tot Move Fitness, een persoonlijke coach, tips en tricks voor een gezonder leven, gezonde recepten, een berekening van de energiebehoefte en een body scan. De kosten voor dit pakket zijn €249 (in plaats van €312). Personen die geïnteresseerd zijn, kunnen contact opnemen met een personal trainer voor meer informatie. Er is ook de mogelijkheid om slechts één keer per week personal training te doen.

Wil je weten wat Body Business Coaching verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Body Business Coaching of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Body Business Coaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Body Business Coaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Body Business Coaching reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Body Business Coaching

Bezoekers bekeken ook