Body Control Pilates

Body Control Pilates is een Pilatesstudio gelegen aan Hoofdweg 109 in Loenen.

Meer informatie over Body Control Pilates in Loenen

Body Control Pilates is een bewegingsvorm die je vitaliteit, kracht en lenigheid geeft. De methode is ontwikkeld door Joseph Pilates en heeft als doel om de juiste opbouw van de oefeningen te benadrukken. Wilma is de eerste Body Control Pilates docent in Nederland en biedt lessen aan op verschillende locaties in Arnhem, Huissen, Loenen en Velp. Pilates helpt bij het verbeteren van de lichaamshouding en het verminderen van stijve spieren en stramme ledematen. Het lesrooster varieert per locatie en er is de mogelijkheid om online lessen in te plannen. Wilma deelt graag haar plezier in bewegen met haar leerlingen.

Wil je weten wat Body Control Pilates verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Body Control Pilates of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Body Control Pilates? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Body Control Pilates het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Body Control Pilates reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Body Control Pilates

Bezoekers bekeken ook