Boerderij de Flesse

Boerderij de Flesse is een Kampeerboerderij gelegen aan De Flesse 18 in Wenum-Wiesel.

Meer informatie over Boerderij de Flesse in Wenum-Wiesel

Boerderij de Flesse is een boerderij in Wenum, aan de rand van Vaassen, die al meerdere generaties in het bezit is van de familie Beumer. Op de boerderij kunt u genieten van rust en ruimte in de natuur, dichtbij het Kroondomein, mooie fietsroutes en het klompenpad. Er worden verschillende activiteiten aangeboden, zoals sporten, spelletjes spelen en het vieren van kinderfeestjes tussen de pony's en andere dieren. Daarnaast is het mogelijk om een ruimte te huren voor vergaderingen of workshops, en in de zomer is er een mini-natuurcamping. De boerderij is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Op zondag is de boerderij gesloten.

Wil je weten wat Boerderij de Flesse verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boerderij de Flesse of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boerderij de Flesse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boerderij de Flesse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Boerderij de Flesse reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boerderij de Flesse

Bezoekers bekeken ook