Bokhorst Opleidingen

Bokhorst Opleidingen is een Rijschool gelegen aan Lage Brink 67 in Apeldoorn.

Meer informatie over Bokhorst Opleidingen in Apeldoorn

Van Bokhorst Opleidingen is een rijschool in Apeldoorn die sinds 1971 rijopleidingen en rijlessen aanbiedt voor alle categorieën rijbewijzen. Ze zijn ook gespecialiseerd in transport- en logistieke opleidingen en bieden vakdiploma's, veiligheidscertificaten en intern transportopleidingen aan. Daarnaast kunnen ze ook helpen met de verplichte nascholing voor het chauffeursdiploma code 95. Van Bokhorst Opleidingen is actief in verschillende plaatsen, waaronder Apeldoorn, Epe, Heerde en Twello. Ze zijn gevestigd op Lage Brink 67 in Apeldoorn en zijn te bereiken via 055 - 3 550 550 of info@vanbokhorst.nl. Meer informatie is te vinden op www.vanbokhorst.nl.

Wil je weten wat Bokhorst Opleidingen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bokhorst Opleidingen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bokhorst Opleidingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bokhorst Opleidingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Bokhorst Opleidingen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bokhorst Opleidingen

Bezoekers bekeken ook