BongersBikes

BongersBikes is een Fietsenwinkel gelegen aan Zwolseweg 227 in Apeldoorn.

Meer informatie over BongersBikes in Apeldoorn

BongersBikes is een fietswinkel die gespecialiseerd is in high-end fietsen die naar wens kunnen worden samengesteld. Ze hebben een showroom met verschillende modellen op voorraad die je mag testen. Daarnaast hebben ze een werkplaats waar ze goede aandacht en liefde aan fietsen kunnen geven. Het team van BongersBikes bestaat uit fietsliefhebbers met verschillende specialismen. Verder delen ze via hun blog verschillende updates, zoals openingstijden tijdens vakanties en evenementen waar ze aanwezig zullen zijn. BongersBikes is ook de eerste Pinion Premium Partner van Nederland.

Wil je weten wat BongersBikes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BongersBikes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BongersBikes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BongersBikes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar BongersBikes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BongersBikes

Bezoekers bekeken ook