Boogschietveld AvalonSports

Boogschietveld AvalonSports is een Sportclub gelegen aan in Apeldoorn.

Meer informatie over Boogschietveld AvalonSports in Apeldoorn

Boogschieten bij Avalon Sports biedt verschillende cursussen aan waarbij je kunt schieten met bijna alle soorten bogen, behalve kruisbogen. Er zijn ook verschillende vormen van boogschieten, zoals 3D, target, trap en run-archery. Bij 3D schiet je op levensechte modellen van dieren. FITA is een discipline met internationale regelgeving. Run Archery combineert hardlopen met boogschieten. Er is ook speciale begeleiding voor jongeren tussen 12 en 18 jaar. De kosten variëren van €10,00 per maand voor jeugdleden tot €19,00 per maand voor seniorleden.

Wil je weten wat Boogschietveld AvalonSports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boogschietveld AvalonSports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boogschietveld AvalonSports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boogschietveld AvalonSports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Boogschietveld AvalonSports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boogschietveld AvalonSports

Bezoekers bekeken ook