Boswachterspad Kootwijk

Boswachterspad Kootwijk is een Wandelroutes gelegen aan N302 3888 in Uddel.

Meer informatie over Boswachterspad Kootwijk in Uddel

In dit artikel worden de belangrijkste feiten genoemd over het Boswachterspad Kootwijk, een wandelroute door de bossen van Kootwijk op de Veluwe in Gelderland. De route is gevarieerd en brengt je langs stuifzand, oude eikenbossen en jeneverbessen. Tijdens de wandeling kun je verschillende dieren en vogels spotten, zoals wilde zwijnen, klapeksters en edelherten. Het startpunt van de route is de parkeerplaats aan de Grevenhout in Uddel, maar je kunt ook starten vanaf de parkeerplaats bij Heetweg 16 in Kootwijk. De route is 18,6 kilometer lang en gaat over onverharde paden. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. Het artikel bevat ook enkele ervaringen van wandelaars die de route hebben gelopen.

Wil je weten wat Boswachterspad Kootwijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boswachterspad Kootwijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boswachterspad Kootwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boswachterspad Kootwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Boswachterspad Kootwijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boswachterspad Kootwijk

Bezoekers bekeken ook