Brainsturm Strategie & Marketing

Brainsturm Strategie & Marketing is een Marketingconsultant gelegen aan Beurtvaartstraat 31 in Apeldoorn.

Meer informatie over Brainsturm Strategie & Marketing in Apeldoorn

Dit artikel gaat over nieuwe commerciële inzichten voor een gezonde toekomst. Het benadrukt het belang van het ontwikkelen en positioneren van een sterke waardepropositie om concurrentiekracht te versterken. Om dit te bereiken, is het essentieel om te weten wat klanten wel en niet willen, zodat het aanbod van producten en diensten hierop kan worden afgestemd. Het artikel noemt ook de Brainsturm Brandguide en het Waarde Propositie Canvas als tools die kunnen helpen bij het ontwikkelen van een goede waardepropositie. De auteurs van het artikel zijn John Dijkman, Jim Heersink, Bert Kerseboom en Rudolf Bijleveld. Het tarief voor de diensten van Brainsturm Strategie & Marketing is te vinden op hun website.

Wil je weten wat Brainsturm Strategie & Marketing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brainsturm Strategie & Marketing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brainsturm Strategie & Marketing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brainsturm Strategie & Marketing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Brainsturm Strategie & Marketing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brainsturm Strategie & Marketing

Bezoekers bekeken ook