Brasserie De Zon

Brasserie De Zon is een Restaurant gelegen aan Regenboogbrink 20 in Apeldoorn.

Meer informatie over Brasserie De Zon in Apeldoorn

Brasserie De Zon in Apeldoorn is een restaurant waar je terecht kunt voor lunch, koffie en vers gebak. Het restaurant is gezellig en gastvrij, en iedereen is welkom, inclusief mensen met een verstandelijke beperking die hier werken. De brasserie serveert ook feestjes en arrangementen op maat. De locatie is rolstoeltoegankelijk en beschikt over wifi. Je kunt genieten van je eten en drinken in een ruime en lichte ruimte, of op het comfortabele terras in de zon. Voor mensen met een verstandelijke beperking die graag willen werken in de horeca, is er mogelijk een plek beschikbaar bij de brasserie. De brasserie is gelegen op woonzorgpark Groot Schuylenburg en is bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 10:00 tot 16:00 uur, op vrijdag van 10:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Wil je weten wat Brasserie De Zon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie De Zon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie De Zon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie De Zon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Brasserie De Zon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie De Zon

Bezoekers bekeken ook