Brasserie Délicat

Brasserie Délicat is een Restaurant gelegen aan Apeldoornseweg 20 in Hoenderloo.

Meer informatie over Brasserie Délicat in Hoenderloo

Brasserie Délicat heet je van harte welkom en biedt een huiselijke sfeer waar je kunt genieten van gebak, lunch, borrel en diner. De brasserie is elke dag geopend van 11:00 tot 22:00 uur, met de keuken open van 12:00 tot 20:00 uur. Ze verwelkomen gezinnen, fietsers, vaste gasten en toeristen en bieden een uitgebreide menukaart. Er zijn bordspellen beschikbaar om samen te spelen en kleurplaten en potloden voor de kleintjes. Naast diverse gerechten serveren ze ook vegetarische en plantaardige opties. De brasserie is gelegen tegenover de ingang van Nationaal Park de Hoge Veluwe en is een start- en/of eindpunt voor verschillende fiets- en wandelroutes. Ze hebben ook een terras dat hoog staat aangeschreven en voldoende parkeergelegenheid en oplaadpunten voor fietsen biedt. Op Koningsdag zijn ze gesloten.

Wil je weten wat Brasserie Délicat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie Délicat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie Délicat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie Délicat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Brasserie Délicat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie Délicat

Bezoekers bekeken ook