Buddha Garden Thais Restaurant

Buddha Garden Thais Restaurant is een Thais restaurant gelegen aan Hoofdstraat 173 in Apeldoorn.

Meer informatie over Buddha Garden Thais Restaurant in Apeldoorn

Buddha Garden is een Thais restaurant gevestigd in een monumentale villa in het centrum van Apeldoorn. Het restaurant combineert de schoonheid van een klassieke Apeldoornse villa met kunst en design uit Thailand. Bij Buddha Garden kunt u van dinsdag tot en met zondag genieten van heerlijk Aziatisch eten, zowel in het restaurant als voor afhaal. Reserveren kan online of telefonisch en is pas definitief na ontvangst van een tweede e-mail. Het restaurant bevindt zich aan de Hoofdstraat 173 en is goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Tot 18:00 is er de meeste kans op parkeergelegenheid op het eigen terrein.

Wil je weten wat Buddha Garden Thais Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Buddha Garden Thais Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Buddha Garden Thais Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Buddha Garden Thais Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Buddha Garden Thais Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Buddha Garden Thais Restaurant

Bezoekers bekeken ook