Buffet Restaurant Mediterrance

Buffet Restaurant Mediterrance is een Buffetrestaurant gelegen aan Marktstraat 4 in Apeldoorn.

Meer informatie over Buffet Restaurant Mediterrance in Apeldoorn

Mediterrance blijft gesloten tot en met eind april, maar grotere groepen kunnen wel nog steeds kiezen van de kaart van Pide & Grill. Het restaurant heeft vaak feesten gehad, zoals trouw- en verlovingsfeesten, en men kan bellen om de mogelijkheden te bespreken. Het restaurant is leuk voor gezinnen, maar ook ideaal voor feesten, grote groepen, teams en families. Alle gerechten zijn halal. Er worden geen specifieke openingstijden vermeld.

Wil je weten wat Buffet Restaurant Mediterrance verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Buffet Restaurant Mediterrance of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Buffet Restaurant Mediterrance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Buffet Restaurant Mediterrance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Buffet Restaurant Mediterrance reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Buffet Restaurant Mediterrance

Bezoekers bekeken ook