Buro Bic

Buro Bic is een Marketingconsultant gelegen aan De Waterkamer 13 in Apeldoorn.

Meer informatie over Buro Bic in Apeldoorn

Buro Bic biedt advies, training, coaching en ondersteuning op het gebied van sales in de hospitality branche. Ze helpen hoteliers en sales professionals om de omzet van hun hotel te laten groeien door meer gasten en klanten aan te trekken en ze meer te laten besteden. Ze creëren een heldere sales structuur en bieden trainingen en activiteiten die ervoor zorgen dat de ideale gasten en klanten worden aangetrokken. Buro Bic biedt ook een online sales programma genaamd "Accelereren in Sales" waarin je leert hoe je slim kunt werken aan sales en omzetkansen. Daarnaast bieden ze ook ondersteuning en coaching voor sales- en marketingtaken. Buro Bic verzorgt strategische sessies en trainingen gericht op sales voor hotelmanagers, sales managers en medewerkers van de afdeling receptie en reserveringen.

Wil je weten wat Buro Bic verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Buro Bic of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Buro Bic? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Buro Bic het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Buro Bic reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Buro Bic

Bezoekers bekeken ook