Café De Hamer

Café De Hamer is een Eetcafé gelegen aan Zwolseweg 275 in Wenum-Wiesel.

Meer informatie over Café De Hamer in Wenum-Wiesel

Café de Hamer is een café-restaurant met vestigingen in Wenum-Wiesel en Twello. Het staat bekend om de gezellige sfeer, gastvrijheid en kwaliteit. Bij Café de Hamer kun je terecht voor een lunch, diner en borrel. Ze werken met de beste producten, zoals Peeze koffie en Brand bier. De vestiging in Wenum-Wiesel bestaat al sinds 1999 en staat open voor iedereen. Reserveringen worden alleen aangenomen voor groepen van 10 personen of meer. Het team van Café de Hamer ontvangt je graag. In 2018 is er ook een vestiging geopend in Twello, waar ze ook streven naar gastvrijheid en een vertrouwd adres willen zijn.

Wil je weten wat Café De Hamer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café De Hamer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café De Hamer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café De Hamer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Café De Hamer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café De Hamer

Bezoekers bekeken ook